Aanvraag voor een kind
met een bijzonder talent

Elk kind verdient een kans, ook bij de ontwikkeling van zijn of haar talent.

Ontwikkelen van een bijzonder talent

Elk kind heeft talent. Maar soms heeft een kind een bijzonder talent. Het ontwikkelen van dat talent kost vaak extra geld. Dan is een tijdelijke financiële ondersteuning van Grote Broer welkom. Want elk kind verdient een kans, ook bij de ontwikkeling van zijn of haar talent.

In het verleden zijn aanvragen gehonoreerd als ondersteuning bij een sport, zoals tennis, atletiek en turnen. Maar ook binnen de muziek en andere kunst zijn genoeg kinderen die met hun bijzondere talent zoveel meer willen en kunnen en vanuit Grote Broer een steuntje in de rug krijgen.

“Wat was onze dochter Anke blij met de aanmoedingsprijs die Stichting Grote Broer uitreikte tijdens het Meppeler sportgala. Zo kon zij tijdens haar uitwisselingsjaar blijven schaatsen met mooie resultaten en medailles”

Aanmoedigingsprijs voor Anke

Stichting-Grote-Broer_talent-Anke-sportgala_CT

Aanvraagformulier

• voor hier uw IBAN nummer in bijv. NL91ABNA0417164300
  • Voor wie is de aanvraag bestemd, start / duur, wat is er nodig / kosten, van Stichting Grote Broer gevraagde bijdrage etc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een gelukkig kind lacht. Vooral als een bijzondere wens wordt gerealiseerd. Veel ouders zouden wel die extra’s voor hun kind willen regelen, maar hebben vaak al veel extra kosten. Dan kan Grote Broer helpen.