Geluk...
gewoon voor ieder kind

Voor welk kind?

Hoe werkt een aanvraag?

Grote Broer  wil graag kinderen hulp bieden. Aanvragen om wensen en dromen van kinderen te realiseren zijn dan ook van harte welkom. Maar ook praktische ondersteuning bij een beperking kan als aanvraag worden ingediend.

Iedereen uit Meppel en naaste omgeving* kan een aanvraag indienen: ouders, opa’s en oma’s, begeleiders of leerkracht, maar ook bijvoorbeeld een huisarts. Het kan hierbij gaan om de financiering van een activiteit, hulpmiddel of bijvoorbeeld ondersteuning bij de verwezenlijking van een sportdroom. Kent u een kind dat een steuntje in de rug verdient? Doe dan een aanvraag!

Een toelichting op het werk van Stichting Grote Broer is ook terug te vinden in De folder van Stichting Grote Broer

Hieronder kunt u een keuze maken voor een aanvraag die het dichtst komt bij de situatie van het betreffende kind of een project voor kinderen.

*In de voorwaarden kunt u lezen welke postcodes vallen binnen het gebied waarin Stichting Grote Broer werkt.

Als het aanvraagformulier digitaal is verstuurd, komt dit binnen bij het secretariaat van de stichting. De aanvraag wordt besproken in de eerstvolgende vergadering van de beoordelingscommissie.

De leden van de commissie nemen uiteraard de aanvraag met de grootst mogelijke zorgvuldigheid in behandeling.

Op de pagina van de ambassadeurs kunt u meer lezen over de leden van de beoordelingscommissie en de overige ambassadeurs. Mocht uw aanvraag spoed hebben dan kan er altijd in overleg met het secretariaat naar een oplossing worden gezocht.

U kunt de voorwaarden lezen die de Stichting Grote Broer hanteert bij het beoordelen van de aanvragen.

Na de commissie-vergadering ontvangt u vanuit het secretariaat zo spoedig mogelijk terugkoppeling.

 

Kinderen met een talent

Elk kind heeft talent. Maar soms heeft een kind een bijzonder talent. Het ontwikkelen van dat talent kost vaak extra geld. Dan is een tijdelijke financiële ondersteuning van Grote Broer welkom. Want elk kind verdient een kans.

Kinderen met een droom

Ouders zijn niet altijd (financieel) in de gelegenheid om een bijzondere wens of droom van hun kind te realiseren. Een kind is ziek. Of de thuissituatie is lastig. Stichting Grote Broer wil ook hier graag helpen.

Kinderen met een beperking

Een gelukkig kind lacht. Vooral als een bijzondere wens wordt gerealiseerd. Veel ouders zouden wel die extra’s voor hun kind willen regelen, maar hebben vaak al veel extra kosten. Dan kan Grote Broer helpen.