Aanvraag voor een kind
met een beperking

De steun van Grote Broer kan bestaan uit financiering van een hulpmiddel, maar ook bij de realisatie van een droom.  

Flying Dutchman Quinten

Steun voor kinderen met lichamelijke en/of verstandelijke beperking

Stichting-Grote-Broer_nieuws_flying-Dutchman-NS

Een gelukkig kind lacht. Vooral als een bijzondere wens wordt gerealiseerd. Veel ouders zouden wel die extra’s dingen voor hun kinderen willen regelen. Maar ze hebben vaak al zoveel extra kosten. Dan is het mooi als Grote Broer een keer kan helpen.

Het gaat hierbij om kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. De steun kan bestaan uit financiering van een hulpmiddel, maar ook bij de realisatie van een droom.

“Quinten liep door een ongeluk een lage dwarslaesie op. Nu kan hij met zijn mono-ski (door onder andere Grote Broer gefinancierd) zijn geliefde sport weer uitoefenen”

Aanvraagformulier

Mocht u voor meerdere kinderen in een gezin een aanvraag doen en het gaat hierbij om een ander soort aanvraag, wilt u dan per kind een apart aanvraagformulier invullen.

Let op: indien u een aanvraag indient die niet voor uw eigen kind is, realiseert u zich dat de ouder(s) wel toestemming moet(en) geven om de gegevens van hun kind(eren) met Stichting Grote Broer te delen. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.

 

 • gegevens aanvrager

 • voor hier uw IBAN nummer in bijv. NL91ABNA0417164300
 • gegevens aanvraag

  In geval van Ja graag jaartal van aanvraag invullen.
 • DD dash MM dash YYYY
  Als de aanvraag voor meerdere kinderen in een gezin is bedoeld, geef dan hieronder voor elk kind de geboortedatum op. Als het om verschillende aanvragen gaat, dan graag per kind een aparte aanvraag doen.
 • DD dash MM dash YYYY
 • DD dash MM dash YYYY
 • DD dash MM dash YYYY
 • Voor wie is de aanvraag bestemd, start / duur, wat is er nodig / kosten, van Stichting Grote Broer gevraagde bijdrage etc.
  in geval van Ja graag hieronder de naam van fonds / stichting invullen
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kinderen met een talent

Elk kind heeft talent. Maar soms heeft een kind een bijzonder talent. Het ontwikkelen van dat talent kost vaak extra geld. Dan is een tijdelijke financiële ondersteuning van Grote Broer welkom. Want elk kind verdient een kans.

Kinderen met een droom

Ouders zijn niet altijd (financieel) in de gelegenheid om een bijzondere wens of droom van hun kind te realiseren. Een kind is ziek. Of de thuissituatie is lastig. Stichting Grote Broer wil ook hier graag helpen.

Kinderen met een beperking

Een gelukkig kind lacht. Vooral als een bijzondere wens wordt gerealiseerd. Veel ouders zouden wel die extra’s  voor hun kinderen willen regelen, maar hebben vaak al veel extra kosten. Dan kan Grote Broer helpen.