Stichting Grote Broer: Geluk...gewoon voor ieder kind

Aanvraag voor een kind
met een beperking

De steun van Grote Broer kan bestaan uit financiering van een hulpmiddel, maar ook bij de realisatie van een droom.  

Flying Dutchman Quinten

Steun voor kinderen met lichamelijke en/of verstandelijke beperking

Stichting-Grote-Broer_nieuws_flying-Dutchman-NS

Een gelukkig kind lacht. Vooral als een bijzondere wens wordt gerealiseerd. Veel ouders zouden wel die extra’s dingen voor hun kinderen willen regelen. Maar ze hebben vaak al zoveel extra kosten. Dan is het mooi als Grote Broer een keer kan helpen.

Het gaat hierbij om kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. De steun kan bestaan uit financiering van een hulpmiddel, maar ook bij de realisatie van een droom.

“Quinten liep door een ongeluk een lage dwarslaesie op. Nu kan hij met zijn mono-ski (door onder andere Grote Broer gefinancierd) zijn geliefde sport weer uitoefenen”

Aanvraagformulier

  • voor hier uw IBAN nummer in bijv. NL91ABNA0417164300
  • Voor wie is de aanvraag bestemd, start / duur, wat is er nodig / kosten, van Stichting Grote Broer gevraagde bijdrage etc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kinderen met een talent

Elk kind heeft talent. Maar soms heeft een kind een bijzonder talent. Het ontwikkelen van dat talent kost vaak extra geld. Dan is een tijdelijke financiële ondersteuning van Grote Broer welkom. Want elk kind verdient een kans.

Kinderen met een droom

Ouders zijn niet altijd (financieel) in de gelegenheid om een bijzondere wens of droom van hun kind te realiseren. Een kind is ziek. Of de thuissituatie is lastig. Stichting Grote Broer wil ook hier graag helpen.

Kinderen met een beperking

Een gelukkig kind lacht. Vooral als een bijzondere wens wordt gerealiseerd. Veel ouders zouden wel die extra’s  voor hun kinderen willen regelen, maar hebben vaak al veel extra kosten. Dan kan Grote Broer helpen.

Send this to a friend