Aanvraag voor een kind
met een beperking

De steun van Grote Broer kan bestaan uit financiering van een hulpmiddel, maar ook bij de realisatie van een droom.

Flying Dutchman Quinten

Steun voor kinderen met lichamelijke en/of verstandelijke beperking

Stichting-Grote-Broer_nieuws_flying-Dutchman-NS

Een gelukkig kind lacht. Vooral als een bijzondere wens wordt gerealiseerd. Veel ouders zouden wel die extra’s dingen voor hun kinderen willen regelen. Maar ze hebben vaak al zoveel extra kosten. Dan is het mooi als Grote Broer een keer kan helpen.

Het gaat hierbij om kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. De steun kan bestaan uit financiering van een hulpmiddel, maar ook bij de realisatie van een droom.

“Quinten liep door een ongeluk een lage dwarslaesie op. Nu kan hij met zijn mono-ski (door onder andere Grote Broer gefinancierd) zijn geliefde sport weer uitoefenen”

Aanvraagformulier

• voor hier uw IBAN nummer in bijv. NL91ABNA0417164300
  • Voor wie is de aanvraag bestemd, start / duur, wat is er nodig / kosten, van Stichting Grote Broer gevraagde bijdrage etc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een gelukkig kind lacht. Vooral als een bijzondere wens wordt gerealiseerd. Veel ouders zouden wel die extra’s  voor hun kinderen willen regelen, maar hebben vaak al veel extra kosten. Dan kan Grote Broer helpen.